неделя, 18 март 2012 г.

Нов модерен аксесоар от стара мъжка вратовръзка

Случвало ли Ви се е при отваряне на гардероба и придвижване на закачалките наляво или надясно, нещо да се изсулва и да пада в краката Ви?
При мене това са постоянното присъствие на  мъжки вратовръзки, които никога няма да се сложат повече. Уж са на специална закачалка за вратовръзки!?
Много ме ядосват понякога и се чудех къде да ги местя, да ги съхранявам ли, какво да ги правя. Докато не видях тази идея и реших да я приложа веднага. Дойде им времето...
Съгласувах идеята си разбира се, за да не изпадна някой ден в неудобно положение при въпроса : "Имах една вратовръзка на цветя, не я виждам... Нещо да знаеш по въпроса?
След като се осведомих за модните тенденции за Пролет - Лято 2012, според които модерни ще бъдат флоралните мотиви, веднага си избрах тази на цветя.
По магазините пуснаха много смели решения на чанти в оранжево със синьо, синьо със зелено и други интересни съчетания. А обувките са  същински цветен килим...
Но черното и бялото си остават запазена марка, а дантелата навлиза смело. Ще я замислим и нея.
А сега за вратовръзката.

  

Мисля, че се получи добре. Може да се носи и с черна риза и не само с ризи. Може да се завърти още, но на мене ми допадна по този начин. Ще трябва да си прегледам блузите, за да си направя още една от копринената - и тя е интересна.
Опитайте и Вие, сигурно имате стари вратовръзки... Отнема не повече от половин час пред телевизора и то само вечер.

3 коментара: