вторник, 17 април 2012 г.

Следпразнично

Празниците минаха така неусетно, че днес сме леко като след една чаша хубаво вино на екс и то на гладно! Леко опиянени и жадни за светлина. За съжаление  природата мисли друго и прогнозата за времето не съвпада с нашите очаквания. Затова днес спонтанно реших да споделя с Вас няколко снимки, които направих вчера. Мисля, че с тях ще Ви подаря малко пролетни цветове и по - добро настроение за началото на работната седмица. 
Когато свалих снимките не можах да повярвам - какви снимки могат да станат с непрофесионален фотоапарат и  с много желание!
Харесвам розовия цвят, лилавия също и то по - бледите им варианти. Небесносиния, бонбонено розовия, бледолилавия, лимоненожълтия, резедата и още...

А това дърво го чакам с нетърпение всяка пролет да цъфне, за да ни подари малко красота с цветовете си. Дори не знам как се казва. Ако някой знае, нека ме информира! Внася нежен розов цвят сред другите дръвчета и се отличава отдалече. Някак си различно е!
Пожелавам Ви весело пролетно настроение, въпреки дъжда и успешна нова седмица!!!

7 коментара:

 1. Таня,чудесни снимки,благодаря ти!
  Хубав ден!

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря Роси,радвам се,че ти харесват!

  ОтговорИзтриване
 3. Страхотни цветя, носят много настроение! Имам теменужки и парички като тези на терасата:)

  ОтговорИзтриване
 4. Таня, не съм сигурна, но мисля, че това е акация! Много хубави снимки!
  Поздрави :)

  ОтговорИзтриване
 5. А днес ми казаха,че това дърво се нарича дървото на Юда.Ако се вгледате добре,ще видите,че листата му са с формата на сърце, а цветчетата цъфтят директно на стеблото,преди листата.Имало и бяла разновидност,но аз не съм виждала.

  ОтговорИзтриване
 6. Красиви снимки с много настроение,за което ти благодаря!
  Хубав ден!

  ОтговорИзтриване