събота, 12 май 2012 г.

Ретро - за лятната градина или терасата
Тази малко нестандартна идея снимах при едно пътуване до Залцбург. За изкачване на крепостта Хоензалцбург има два пътя - със зъбчато влакче и пеша. Чичко Google показа, че не е далече и никак не е трудно да се стигне и пеш и така поехме по пътя. Та по този път направих тази снимка. Както забелязвате, столчетата са направени от отрязани корита, даже дръжките им стоят на гърба... Много интересна  и странна идея ми се видя.
Баба ми едно време имаше такова корито, в което переше с домашен сапун. Дали не мога да го намеря някъде и да му придам / с чужда помощ разбира се / ново предназначение? Забелязвам напоследък, че всички такива странни идеи са много интересни за привържениците на Vintage т.е. - Ретро стила. Все по - модерни са ретро - дрехи, ретро - парфюми и ретро - интериор. А купуването на ретро-мебели е скъпо удоволствие.
Ако някой има такова корито и се готви да го изхвърли, ето идея за приложение!

7 коментара:

  1. Много ми хареса изгледа..........чудесено решение!

    ОтговорИзтриване
  2. Радвам се, че попаднах на твоя блог, открих много интересни идеи и тепърва сигурно ще открия още, защото все още не съм успяла да прегледам всичко! Тази идея е много готина, нямам такова старо корито, но пък мога да се насладя на креативността на създателя на тези столчета и на прекрасното ретро излъчване!

    ОтговорИзтриване