събота, 25 май 2013 г.

Сватбени аксесоари и сватбена фотосесия


Дълго се колебах дали да я публикувам. Но фотосесията е факт!
Реших да я споделя  за тези, които за пръв път ще попаднат тук и ще преживеят най - щастливият си ден в живота, ще стават булки. От близо два месеца съм на тази вълна. Не, няма да се женя повторно...! Просто дадох свобода на въображението си и свобода на ръцете си, когато една моя читателка ми отправи това предизвикателство. Направих много сватбени аксесоари за косата, но снимани сами нищо не значеха, не можеше да се добие представа как стоят и изглеждат. Аз, като създател и любител - фотограф си мислех, че не мога да предам красотата им само със снимка. И това не ми даваше мира. Има една поговорка:" Който търси, намира" И така се случи, че се случи...
А Старият град на Пловдив е повече от чудесно място за една невероятна сватбена фотосесия! Не искам да обяснявам повече, оставям на драгите читатели и последователи да преценят сами. Никога не съм си мислела, че мога да направя такива неща като  аксесоари, защото никога не съм се занимавала с това. Но от едни канзаши, до къде я докарах...
И накрая искам да кажа, че една булка може да изглежда различно от общо приетото. Да бъде с венец от цветя, мини воал, дори и само цвете. Но, всичко е въпрос на вкус! Аз харесвам нестандартните неща, различните и интересните. Те предизвикват вниманието ми. Това е!
Нямам бял пудел, който да гушна и да премина накрая след дефилето....
Но искам да благодаря на моята читателка, която ми отправи това предизвикателство. Приех го с огромно желание и известни опасения дали ще мога да се справя. Но мисля, че се получи нещо. Не съм спряла да влагам всяка свободна минута в създаване на нови красоти. Защо? Защото в този момент от жизнения ми път това ми носи голямо удоволствие и удовлетворение, защото създавам нещо със собстените си ръце... Ще сменям професията си май... през май! Шега, разбира се...
Да не забравя да благодаря на Стиляна Тодорова за търпението и професионалното отношение. Пожелавам й един ден да участва в дефилета на световни дизайнери!
А който не е избрал аксесоара за своята прическа, може да го направи тук!

27 коментара:

 1. Наистина са прелестни аксесоарите, а и булката е неотразима с тях, толкова романтика и щастие излъчва всяка фотография! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 2. Много красиви аксесоари и снимки, ако не се лъжа това е в стар Пловдив :) Снимка 5 е уникална!
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Да Марияна, фотосесията направихме в Стария град на Пловдив!Има уникални места за снимане.

   Изтриване
 3. Невероятни аксесоари, нежни, ефирни, много красиви! Красив модел, фотосесия и разбира се, прекрасни идеи! Поздравления, Таня! Пожелавам ти много успех по пътя, по който си поела или ти предстои да поемеш, заслужаваш да бъдеш оценена и да изпиташ удовлетворение от онова, което създаваш с ръцете си! Фотосесията е страхотна, а и е правена в любимия ми град!
  Сърдечни поздрави! :-)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Дани,благодаря за милите думи и оценката ти!С пожелание за слънчев уйкенд!

   Изтриване
 4. Винаги високо да те видя,с такива майсторски работи!!!Аз дефилирам и без пудел,след добре свършена работа,особено приятно е !!:))

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. BEARKIS,няма нужда от пудели, някой да не си помисли,че се меря нависоко!Ха,ха!Твоята оценка наистина ме сгря!Благодаря ти!

   Изтриване
 5. Много красиви аксесоари, Танче! Поздравления! И снимките са страхотни!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Elti,снимките не са мое дело.Както вече споменах по-горе, аз съм любител фотограф. Аз само изработих аксесоарите, поръчах и си заплатих фотосесията!

   Изтриване
 6. Танче, аксесоарите са прекрасни! Нестандартни, интересни!
  Пожелавам устрема ти да не спира и уверено да преодоляваш всички височини!
  Сърдечни поздрави!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. tillia,благодаря ти за оценката! Правилно ги нарече - нестандартни и интересни! А какво мислят булките? Те са създадени за булки, които искат да изглеждат различно!
   С пожелание за усмихнат и слънчев ден!

   Изтриване
 7. Невероятни, нежни, стилни! Нямам думи! Справила си се прекрасно, Таня!

  ОтговорИзтриване
 8. Толкова са различни и снимките и аксесоарите, толкова... уникални! Пожелавам ти успехи в това твое начинание, очаквах такава развръзка, имаш голям талант и най-вече желание. Не знам какво те е разочаровало, но нека това вече е минало и от тук нататък само успехи, много успехи! Поздравявам те!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Candy,много ти благодаря за искрената оценка! И аз още не съм осъзнала това начало ли е или край на едно приятно предизвикателство! Времето ще покаже! Искрено ти желая и на теб много успехи!

   Изтриване
 9. Танче,
  теб вече сме те признали- страхотни аксесоари!
  Но този път, с тази фотосесия, направо ме разби!
  Аз не че разбирам нещо от фотография, но това което видях тук, страшно ми хареса!
  Поздравления за всичко!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Марта, то и аз не разбирам от фотография. А при тези хубави и запомнящи се снимки, които правиш, не бъди толкова скромна! Поздрави и успешна нова седмица!

   Изтриване
 10. Таня,а аз ти пожелавам още много такива фотосесии,с които да предадеш на читателите си цялата красота,на всичко онова,което твориш по най-представителния начин!Много ми бе интересно да разгледам всички кадри,моделите ти отново са забележителни,много оригинални и наистина носят глътка свежест,иновация и много нежност!Девойката е рекрасна и избора на декор-великолепен!Поздравления,продължавай все така,заслужава си!Прегръдка и хубави летни дни!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Роси, твоята искрена оценка дълбоко ме трогва всеки път!Прегръдка и от мен!

   Изтриване
 11. Така ми се прииска пак да се омъжа! Цветята са невероятни, вълшебни и казват много ! Усмивки!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Стефка, никога не е късно човек да се омъжи два пъти, но за един и същи мъж, за предпочитане! Благодаря за оценката!

   Изтриване
 12. Поздравления за невероятните снимки и аксесоари!

  ОтговорИзтриване
 13. Страхотно! Ако решим някой ден да правим сватба с моя любим, ти ще си авторът на аксесоарите ми! Съвсем съм сериозна! :) Стига да имаш желание разбира се :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Катя, няма проблем! За желание, разбира се,че го имам. Ти за всеки случай ме дръж под око, през септември ще покажа интересни аксесоари за тематична есенна сватба!

   Изтриване