понеделник, 20 януари 2014 г.

Зима ли е?


Зима ли е или пролет? Кокичетата цъфнаха, температурите са почти пролетни. Коледа беше безснежна. Скиорите бленуват за истински сняг. Парното го надуват като за зла зима. Нещо се обърка тази природа. Трудно се адаптираме с това време... Зимата си е в в ход, навиците в студените зимни вечери са като втора природа. Да си направим по едно греяно вино вечер и да си представяме, че навън има два метра сняг. Помните ли зимата на 2012?  Незапомнен сняг! Запазих тази снимка с датата, за да няма спор кога беше големия сняг. Е, поне намерих повод да сменя пейзажа в блога. А сега с тези цъфнали кокичета, пак няма да съм в крак...Някой да не си помисли, че идеите свършиха? Напротив, главата ми ври. Споменах вече, че се надпреварвам с часовника. Няма да ми стигне времето да направя това, което ми е в главата... Луда работа!!!

10 коментара:

 1. Ох, никак не искам да си спомням онази зима... Голям стрес ми беше, ужааасно много сняг...
  Е, сега също ще се зарадвам, ако побелее, но пък не протестирам толкова срещу топличкото време. Както казваш - луда работа! :)
  Поздрави, Танче!

  ОтговорИзтриване
 2. И тук го помним този голям сняг,Танче....Роби още го сънува и се надява да завали като тогава....Първо почна при нас, а после дойде и при вас:)! Ще се надяваме на малко зима...има още време да завали:)!
  Прегръдка и хубава нова седмица!

  ОтговорИзтриване
 3. Аз пък ти пожелавам да имаш време да осъществиш всяка една идея, Таничка! Мда, зимата на 2012 беше точно такава, каквато си я запечатала. Вече ми липсват снегът и студеното време. :)

  ОтговорИзтриване
 4. Е ... аз не си я спомням ... ама може и от ЕГН-то да е :) :)
  Таня...приеми ме и мен в отбора за надпреварата с часовника .... моляяя!

  ОтговорИзтриване
 5. Чакаме я тази зима:) Успех с идеите!

  ОтговорИзтриване
 6. Таня, пожелавам успех в намирането на верния път и бране на плодовете на вдъхновението, а зимата....току-виж взела, че дошла....Прегръдки и хубав ден!

  ОтговорИзтриване
 7. Би трябвало точно на тази дата да помня какво е било времето :) ,обаче спомените ме връщат едва до 7.02.2013-та,Танче.Спомням си,че зимата тогава хвана около средата на декември 2011,сняг наваля още цъфтящите ми теменужки и бая време ни държа.Следващите две зими-слаба работа,особено тази година.
  Спорна да ти е работата,Танче,хубав вторник!

  ОтговорИзтриване
 8. Танче, чакаме реализацията им. И хич не се съмняваме в тях. А онзи сняг, дето леко ми беше опротивял тогава, сега искам само за ден-два поне... пък и ските ми вървят към провал... Май ще берем само кокичета., И нашите цъфнаха!

  ОтговорИзтриване
 9. Брей какъв сняг! Нищо чудно и тази зима да ни изненада, но като гледам как цъфтят кокичета и дърветата май и те натам са се ориентирали, направо не знам... Красиви снимки,поздрави!

  ОтговорИзтриване
 10. Ех, че хубави снимки, Таня - благодаря за тази красота,
  лека и успешна работа и очаквам новите ти идеи...
  Сърдечни поздрави и хубава вечер!

  ОтговорИзтриване