събота, 8 март 2014 г.

Честит 8 март!Честит празник на всички жени - майки, сестри, приятелки, последователки, пораснали момичета  и всички, които ще празнуват днес! Бъдете живи и здрави, обичани и уважавани! Нека цветята, които ще получите от любимите ви хора бъдат знак за уважение и любов не само по повод на този женски празник! Защото 8 март е един път в годината, а любовта и уважението не се изчерпват само с един букет и подарък на този ден!
Бъдете обичани, уважавани и ценени и през останалите 364 дни! 
Да поздравим майките, тези, които са ни дарили живот и ще бъдат наши закрилници до края на дните си! Снощи прочетох във Фейсбук една мисъл: " Не повишавай тон на този, който те е научил да говориш!". Стори ми се интересна и логична.
И с дъха на първите пролетни цветя, който ароматизира от рано дома ми, отправям пожелание за много приятни мигове и емоции, независимо от мрачното време.
Весело и незабравимо изкарване на празника!

5 коментара:

 1. Таничка, да ти се връщат прекрасните пожелания, не знам какво да допълня... Освен това - винаги да блика обич в душата ти! :)

  ОтговорИзтриване
 2. Честит празник, Таня -
  не мога да пропусна да поздравя един от любимите ми блогове - Идеи за жените..
  Чудесни пожелания и много мъдри послания - благодаря ти!
  На свой ред ти желая обич и слънчеви усмивки, смели мечти и пролетно вдъхновение!

  ОтговорИзтриване
 3. Честит празник, Танче!
  Бъди здрава, щастлива и много обичана!

  ОтговорИзтриване
 4. Таничка, честит празник, прекрасни пожелания, от сърце ти ги желая и на теб! Бъди щастлива, заобиколена от любовта на близките ти хора! Весел празник и на теб!

  ОтговорИзтриване
 5. Благодаря за прекрасните пожелания, Таня! Честит празник и на теб! Бъди здрава, щастлива и много обичана! Нека поводите за радост бъдат ежедневие! Красив кадър!

  ОтговорИзтриване