петък, 30 май 2014 г.

Sunflower wedding или слънчогледова сватба през есента
Спомняте ли си Деница? Сватбата й беше точно на Кръстовден миналата година. Обеща да ми изпрати снимки от сватбата, а пък аз обещах да ви ги покажа. Тя ги изпрати разбира се и аз реших да ги публикувам точно на Кръстовден, но не мога да ги пазя повече, просто не мога...
А защо ги публикувам сега? Защото една моя читателка видяла снимките от "сватбата ми" миналата година!!! Не е разбрала, нищо, но сега ще разбере, че това не беше моята сватба,  а сватбата на Деница! Аз бях само един малък "участник" в тази красива слънчогледова морска сватба!
Искам да ги споделя с тези, които планират да правят сватба и са избрали слънчогледа да е тяхната тема. Нека да имат вдъхновение и идеи за едно чудесно и незабравимо слънчогледово сватбено тържество. Защото подготовката за сватбата като едно важно и вълнуващо събитие не става за ден-два. Така може пък да съм полезна на някои младоженци!
И така, драги читатели и последователи, представям ви снимките от слънчогледовата сватба на Дени!

Много са модерни в чужбина, а и у нас вече рустик украсите, както и рустик сватбите. Имам много планове в главата, но както съм споменавала, денононощието трябва да е 48 часа. А може би ми липсва и организация. Сигурно последното е по-вярно...
Дени искаше букет от канзаши - слънчогледи и други цветя от плат, за да й остане за спомен, но младоженецът реши, че естествените цветя ще са по-добрият вариант. И наистина, букетът е прекрасен! Не е ли прекрасно? И това е нашето море!

Ето го и моето участие - бутониера за младоженеца


Wrist corsages  или гривни за шаферките...
Гривните за булката и кумата са с малка разлика в листата, за да са различни от тези на шаферките И възглавничката за сатбените халки...
На добър път на всички младоженци, за които тези снимки ще послужат за идеи и вдъхновение! И накрая да благодаря на Дени, че ми се довери и ми позволи да бъда "участник" в тяхната незабравима слънчогледова сватба на Кръстовден 2013 година!

9 коментара:

 1. Колко прекрасно... И морето!
  Танче, чудесно си доукрасила. :)
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 2. Прекрасно е Таня!
  Гледала съм снимки от слънчогледовата свадба на наши приятели ... идеята е наистина прекрасна!
  Здраве и Слънце по пътя на младоженците!

  ОтговорИзтриване
 3. Прекрасна сватбена приказка, слънчогледова и красива! Комплименти, мила, всичко е перфектно и естетически издържано. приятна неделна вечер и прекрасна нова седмица!

  ОтговорИзтриване
 4. Танче, което доказва, че и у нас нещата могат да са хубави, стига да го пожелаем. Приказка!
  Поздравления за свършената работа и хубавото изживяване!

  ОтговорИзтриване
 5. Танче,златните ти ръце са оставили незабравим отпечатък в прекрасните спомени на младоженци и гости!Много стилно,свежо и красиво е декорирана обстановката!Пожелавам ти запомнящо се лято!

  ОтговорИзтриване
 6. Прекрасно и вълшебно! Справила си се невероятно! Поздравления и все така!:)

  ОтговорИзтриване
 7. Здравейте, правите ли такива по поръчка?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Да, тези са по поръчка. Ако имате въпроси, моля свържете се с мен на handycraftts@gmail.com

   Изтриване
 8. По-красиво нещо не бях виждала!
  Чак завидях на младоженците! :))

  ОтговорИзтриване