петък, 1 януари 2016 г.

Честита Нова 2016 година! / Happy New YearИзбрах слънчевата Мария, с която да поздравя всички, които случайно ( или не?...) попадат всеки ден  тук !
Пожелавам слънчева и усмихната Нова 2016 година като спонтанната усмивка на това дете! Мария е толкова спонтаннна и артистична, че си пожелавам по детски усмихната Нова Година!
Малкото време, което отдели за мен беше повече от достатъчно, за да ме зареди с толкова положителен заряд, че осъзнах, колко важна е само една усмивка, по детски спонтанна, за да те пренесе на друго ниво...2015 беше шарена - от положителни и отрицателни емоции, от хубави и лоши моменти, от разочарования и малки успехи, от щастие и удовлетворение, от разочарования и терзания...
Нямам време за лоши новини, за злоба и завист, за празнословие...
Дълбоко в съзнанието си заключих всички отрицателни емоции, а на мястото на някои сбъднати мечти и постигнати хоризонти се настаниха цял рояк от нови мечти, една от друга по-смели и може би никога непостижими...
Искам само здраве и мир, повече усмивки и ведро настроение, което ще отключи нови творчески хоризонти...
Искам, искам, искам, мечтая, не спирам да фантазирам, да създавам, да творя, да създавам радост и радостни емоции на хората, а това ми създава душевен комфорт и спокойствие.
Пожелавам усмихната Нова 2016 година!
Една усмивка е повече от достатъчна...


4 коментара:

  1. Честита Нова година и да е слънчева и позитивна! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благословена да е , здрава и плодотворна!С повече усмивки, като на Мария!

    ОтговорИзтриване
  3. Това е то! Да чувстваме удовлетворение и дори малко носталгия по изминалата година и да знаем, че през следващата предстои също нещо хубаво.

    ОтговорИзтриване