сряда, 3 юли 2019 г.

Отново слънчева слънчогледова сватба/ Sunny Sunflower Wedding AgainТази публикация е за всички онези, които продължават да попадат на този блог. Въпреки, че аз го изоставих за известно време, някои читатели попадат на него и това им носи вдъхновение, а даже някои с помощта на мои снимки направиха добър бизнес. Няма да се спирам в подробности, нямам и време за това. Но щом са се възползвали наготово, значи съм направила впечатление, въпреки моите не съвсем профеционални снимки.:)
И така, отново слънчогледова сватба, вдъхновена от 2014 година, с невероятните kanzashi flowers!
Отдавна не бях правила канзаши, но реших да си поставя това предизвикателство! А Вие читатели и последователи, ще решите дали съм успяла!

Wrist corsages - или бутониери, както неправилно са ги нарекли в България. За булката, кумата и шаферките. А защо не и за двете майки - на младоженеца и булката.Украса за шампанското Украса за виното за църквата
Украса за църковните свещи 

Украса за сватбените чаши
Възглавничка за пръстените

И накрая със слънчевия букет за булката, съставен от слънчогледи, бледо жълти копринени рози и кремави цветя, завършен със сатенена панделка в цвят слонова кост и украсен с две двойни панделки с бледожълта и оранжева органза с малко перлено сърце в средата.
Този букет остава за спомен след сватбата и може да украсява дома на младоженците дълги години! Затова е предпочитан от много булки. Но всичко е въпрос на вкус и предпочитания!До нови срещи! А на младоженците - весела и незабравима слънчогледова сватба!

Няма коментари:

Публикуване на коментар